Vesti

КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ НА ВИДОВДАН

Избори за делегате новог сазива скупштине Ловачког удружења „Драгачево“ Гуча одржани су 19.05.2024. године у складу са Одлуком о расписивању избора, изјавио је Слободан Јоловић актуелни председник скупштине.

За делегате у скупштину удружења изабрани су:

Давидовић Радомир, Група бр. 1.

Васиљевић Лука, Група бр. 2.

Милованковић Бранко, Група бр. 3.

Броћић Душан, Група бр. 4.

Костић Милован, Група бр. 5.

Мартаћ Реља, Група бр. 6.

Курћубић Живорад, Група бр. 7.

Кнежевић Владимир, Група бр. 8.

Басарић Дејан, Група бр. 9.

Милић Слободан, Група бр. 10.

Вукићевић Милош, Група бр. 11.

Ружичић Милисав, Група бр. 12.

Седларевић Слободан, Група бр. 13.

Којовић Сретен, Група бр. 14.

Вуловић Дејан, Група бр. 15.

Плазинић Милош, Група бр. 16.

Петровић Радојица, Група бр. 17.

Милинковић Раде, Група бр. 18.

Вујичић Александар, Група бр. 19.

Јеремић Срећко, Група бр. 20.

Грујић Радослав, Група бр. 21.

Слободан Јоловић ће конститутивну седницу новог сазива скупштине сазвати чим добије извештај изборне комисије, а највероватније на Видовдан 28.06.2024. године са почетком у 17,00 сати у Ловачком дому у Гучи - када тачно истиче четворогодишњи мандат актуелном сазиву, како би се новоизабраним делегатима извршила верификација мандата, извршио избор председника, заменика председника и секретара скупштине.

Председник скупштине се бира из реда делегата Ловачког друштва „Гуча“ Гуча сагласно члану 9. став 8. Статута Ловачког удружења „Драгачево“ Гуча и члану 38. Правилника о унутрашњој организацији, а његов заменик из реда делегата Ловачке секције „Котража“ на предлог новоизабраног председника скупштине. Секретара предлаже председник скупштине.

Новоизабрани председник скупштине заказаће нову седницу на којој ће се извршити избор председника удружења и његовог заменика, управног одбора, надзорног одбора и дисциплинске комисије. Кандидат за председника удружења је Ћендић Драган председник ЛД „Горачићи“ из Горачића а за његовог заменика Божидар Рудинац председник ЛД „Каона“ из Каоне.

„Новим члановима скупштине и других органа удружења желим пуно успеха у раду и стојим им на располагању за сваку врсту помоћи а досадашњим се захваљујем на сарадњи“, изјавио је Слободан Јоловић који није желео да се кандидује нити учествује у избору нових органа овог удружења.

Одлазећи председник скупштине има 51 годину ловачког стажа (1973-2024).

 

<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU